i-Mou-te Intel·ligència Artificial aplicada a la docència.

Al CIPFP Batoi hem rebut la visita de 9 companys i companyes d’altres centres per conéixer com utilitzem ferramentes de la IA en les nostres tasques docents en el dia a dia. En concret, els centres observadors que han assistit a aquesta activitat formativa han sigut l’EOI d’Alacant, el Centre FP de la Creu Roja d’Espanya, l’IES Figueras Pacheco, l’IES Nía i l’IES Nit d’Albà. 

Inés Gonzalez i Ana Pascual (Departament de FOL) i Dolors Pascual (Departament d’Imatge Personal) han presentat i compartit el que han aprés en el seminari d’Intel·ligència Artificial de manera pràctica, mostrant com utilitzen ChatGPT, Copilt i altres ferramentes IA de generació de presentacions i d’imatges per crear recursos educatius i millorar diverses tasques docents. 

També hem tingut l’oportunitat de reflexionar grupalment sobre els desafiaments associats a l’ús d’aquesta potent tecnologia en la societat, en el mercat laboral i els sectors productius i sobretot en l’àmbit educatiu. 

Aquesta jornada de iMou-te ha sigut una excel·lent oportunitat per a compartir experiències i coneixements en un ambient de col·laboració i aprenentatge mutu. 

Agraïm a tothom pel seu entusiasme i contribució a aquesta enriquidora experiència. 

Continuem avançant junts en la innovació educativa!