Premis Sambori

L’alumnat de primària del centre ha participat al 23é Premi de Literatura en valencià organitzat per la Fundació Sambori.

L’alumnat de primària del centre participa al 23é Premi de Literatura en valencià organitzat per la Fundació Sambori. Els grups de primer, amb dos treballs col·lectius, i la resta de grups amb un treball individual per cada aula, seran els representants del centre en el tradicional concurs de literatura en valencià. Aquest treballs passen a la segona fase del concurs, en la que participen altres centres de la comarca. El jurat, dintre del marc de les Trobades d’Escoles en Valencià, seleccionarà un treball en la modalitat d’aula i tres treballs com a màxim per cada cicle. 

Us deixem el llibre digital dels guanyadors i guanyadores del concurs dels Premis Sambori del CEIP Botànic Calduch.