Educació Infantil visita el Parc Adai

Dimecres 17 d’abril de 2019

Coincidint amb l’últim dia lectiu abans d’anar-se’n de vancances de Pasqua, els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil vam fer la nostra eixida de final de curs. Vam anar al «Parc Adai» situat a Nàquera (València).

Després d’una tranquil·la travessia en autobús vam arribar al Parc Adai amb molta il·lusió i ganes de fer moltes activitats.

L’alumnat d’INF 3 anys va participar en el «Programa de Granja». Així que van poder vore i tocar alguns animals propis de la granja com porquet, gallinetes, burret, conillets, coballes, ovelletes, tortuga, poni…

També van realitzar el «Taller de Transformació d’aliments». Van amassar una pasta per fer una rosquilla de pa. I ja per últim van anar a l’hortet i després de fer diferents jocs amb fruites i verdures van plantar una llavoreta que es van portar a casa per cuidar-la molt i vore com creix.

Els i les d’INF 4 anys van participar en el «Programa de Bosc Encantat» i van fer moltes i variades activitats com una visita a la granja on van poder vore un burret, gallines, vaca… i van pujar a un poni. També van anar a l’hort i entre jocs divertits van fer el «Taller de Plantes» per plantar un bolet que se van emportar a casa. I per finalitzar les seues activitats, van pujar al Vaixell Pirata per gaudir d’un contacontes.

Els i les d’INF 5 anys van participar en el «Programa Medieval». Van fer divertides activitats medievals com pujada a un burret, contacontes, rocòdrom per pujar a la torre del Castell, passar pel pont llevadís, passeig en barca pel fos, tir a l’arc, justes i torneig medievals, disfresses medievals…

Al «Taller de fang» van elaborar l’element principal d’un cavaller, un bonic escut que es van poder portar a casa per compartir-lo amb la família.

Amb totes aquestes activitats vam arribar al final del dia i com els xiquets i xiquetes estaven exhaustos la tornada en l’autobús va estar molt molt silenciosa!

Us deixem un recull de fotos de l’activitat clicant en aquest enllaç