Ed. Infantil. Setmana festera 2019

8, 9 i 10 de maig de 2019

Des de fa quatre cursos, a Educació Infantil, uns dies abans de les Festes de Sant Pasqual, celebrem la Nostra Setmana Festera.

Al llarg de tres dies els xiquets i les xiquetes d’Infantil han pogut gaudir de diferents actes festius tots programats al nostre «Llibret de Festes» per a que les famílies puguen estar ben informades.

Vam començar el dimecres amb l’elecció del nom de la penya. Han eixit noms tan divertits com Penya El Tamboret, Penya el Coet, Penya El Confeti, Penya Els Gegants, Penya Cadafal i Penya Unicorni. A continuació va vindre la «Confecció de la Xapa de la Penya» que portarien sempre penjada a la samarreta mentre duraren els actes festius.

Ja dijous vam celebrar al pati una divertida «Desfilada de Penyes», seguida d’un «Bingo d’animals» i com a premi per participar en el bingo vam guanyar un caramel! Tot seguit i per tancar els actes del dijous vam fer un «Porrat Popular» amb molt, molt que menjar. Que bo estava tot!

I ja arribat divendres, últim dia de festes, ho hem de donar tot! Així que hem començat amb «cucanyes» seguida de  «Berbena popular» amb cançons alegres i de festa i ballant ballant ha arribat l’hora de tancar les celebracions i com no podia ser d’altra manera ho hem fet a lo gran amb una superdivertida i sorollosa «Globotada»!!!!

I poc a poc tornem a la normalitat però desitjant que arriben prompte les properes Festes!!!!

Cliqueu a l’enllaç per veure instants festius