PRI6. Viatge fi etapa. Alcalá de Júcar

Alcalá de Jucar, 26, 27 i 28 abril 2023

L'alumnat de PRI6 li queda molt poc per finalitzar l'etapa educativa de primària al CEIP Botànic Calduch, i després d'uns cursos on les eixides han estat  condicionades per la situació social, a la fi han pogut gaudir del seu desitjar viatge de fi de curs i etapa.

Els passats dies del 26 al 28 d'abril, al llarg de tres dies i dos nits, s'han desplaçat a la localitat d'Alcalá de Júcar, a Albacete, al Complex Multiaventura Los Olivos

A més de gaudir de la visita a un poble tan singular com Alcalá de Júcar, han realitzar diferents activitats i esports multiaventura, sobretot aprofitant el riu Xúquer que permet la realització d'activitats aquàtiques segures i divertides com són el ràfting i piragüisme.

Us deixem unes fotos de les activitats realitzades