PROMOCIÓ 2019/2022. Acte final d’Educació Infantil

Vila-real, dijous 23 de juny de 2022

Els xiquets i xiquetes que començaren fa tres cursos l'etapa d'Educació Infantil s'han fet grans, finalitzen l'etapa d'Educació Infantil i canvien d'edifici... JA SÓN XIQUETES I XIQUETS D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA!!!!!

Les seues mestres els han preparat un comiat de l'etapa molt emotiu i acompanyats per les famílies, i que junt a tot el procés de transició que s'ha fet al llarg del curs per a que l'adaptació a l'Educació Primària siga el més normalitzada possible, suposa per a menuts i menudes acomiadar-se de tres cursos amb les mateixes mestres que els han ensenyat moltes coses i els han proporcionat un fum  d'experiències per a continuar ajudant junt amb les famílies a seguir creixent com a personetes.

Moltes gràcies famílies per acompanyar-nos i haver aconseguit fer que siga un dina especial per a xiquets i xiquetes!!!

Us deixem les fotos de l'acte