Activitats final de curs

Dilluns 20/dimarts 21 de juny de 2022

Després de tres cursos amb moltes incertidumbres i restriccions, i sobretot si fem al vista enrere al passat mes de febrer, sembla que pràcticament hem recuperat la tant desitjada normalitat.

L'AMPA del centre va fer també el passat divendres 17 de juny la festa per a xiquets i xiquetes.

Tot i encara no haver pogut recuperar els tradicionals finals de curs a l'Auditori Municipal, l'alumnat ha pogut gaudir junt als seus companys i companyes, al pati i a les aules, de diferents activitats per tancar el curs.

Dilluns, l'alumnat d'Educació Primària va gaudir d'una ginkana de jocs amb aigua, i dimarts Educació Infantil va fer la seua festa de l'aigua al pati d'Ed. Infantil.

Dimarts ens juntarem tots i totes al pati per gaudir de les diferents actuacions, balls i altres activitats que l'alumnat va preparar, per acomiadar el curs esmorzant orxata i coca, gentilesa de SERCOLE, l'empresa explotadora del menjador escolar.

I amb el comiat a les corresponents aules entre mestres i alumnat, donem per tancades les activitats d'aquest curs, tot i que encara queden algunes tasques de final de curs per a famílies i mestres.

Bon estiu a tots i totes!!! Ens veiem el proper dilluns 12 de setembre per començar el curs 2022/2023

Ací teniu un xicotet recull de fotos. Evidentment de les festes d'aigua, no hi ha fotos d'alumnat per preservar la seua intimitat.