PRI3/4/5/6. Mostra Fotogràfica Santa Caterina

28 de novembre de 2021

Cada any, quan arriba la festivitat de Santa Caterina a Vila-real, proposem a l’alumnat de PRI3/4/5/6 que durant diumenge de fira realitzen fotografies a la tradicional fira, que replegue algun aspecte significatiu d’aquesta tradició vila-realenca tan arrelada.

Una vegada fetes arribar les fotos de nou a l’escola, un jurat tria quatre fotos, les quals els seus autors/es reben un detallet. A més a més, aquest curs, donades les circumstàncies, el grup de pri5B ha realitzat una mostra de cartells de la fira.

Moltes gràcies a tots i totes les participants!!!

Us deixem les 109 fotos participants en aquest enllaç FOTOS PARTICIPANTS

I les fotos i cartell premiats han sigut

 

Que corresponen al següent alumnat

A més a més, amb el recull de fotografies de tot l’alumnat participant, s’ha organitzat una exposició al passadís de la biblioteca del centre.