VI JORNADA DE CONVIVÈNCIA LÚDICO-ESPORTIVA JOSÉ VICENTE MEZQUITA 2020

Com tots els anys els mestrres d’EF de Vila-real he preparat la jornada d’EF per a tot l’alumnat de sisé. Degut a la situació aquest any serà un poc diferent, ja que no ens podrem juntar, però esperem que des de casa gaudiu molt dels reptes que vos hem preparat. Animeu-vos a fer-los, són molt divertits!

 

JORNADA DE CONVIVÈNCIA LÚDICO-ESPORTIVA JOSÉ VICENTE MEZQUITA 2020

Aquest any degut a la situació no he pogut celebrar la jornada d’EF com tots els anys, però no voliem que vos quedareu sense ella, així que tots els mestre d’EF de Vila-real hem treballat per poder oferir-vos una jornada especial. Hem preparat reptes que heu d’intentar superar.

Vos animem a que intenteu fer-los i si voleu podeu enviar-me les vostres fotos i es lvostres videos al correu campos_mig@gva.es. Sempre i que siga possible els aniré publicant al meu blog.

Ací teniu la presentació del joc i el joc.

 

 

PRESENTACIÓ DEL JOC

JOC DE LA JORNADA

(Feu clic a les imatges per accedir)