Dilluns 22 octubre es reprenen les classes amb total normalitat

Diumenge 22 d’octubre de 2018

Després que l’Ajuntament decidira suspendre les activitats lectives a tota la localitat els passats dijous 18 i divendres 19 d’octubre a causa del temporal de pluges i de l’activació de l’alerta roja a tota la província, dilluns 22 reprenem amb total normalitat les classes.

Com a conseqüència de les pluges, la matinada del divendres al dissabte va caure un dels arbres situats junt a la porta de l’entrada principal de l’edifici d’Educació Primària, tombant un segment de la tanca perimetral.

Ràpidament la Policia Local va perimetrar dita zona i els Serveis Públics Municipals van procedir a retirar l’arbre caigut i a assegurar la tanca. Una vegada fetes les pertinents actuacions conjuntes amb la Policia Local i assegurada la zona i revisats la resta d’arbres grans del col·legi, dilluns 22 podem reprendre l’activitat lectiva amb total normalitat, fent servir les portes habituals d’entrad i eixida al centre.

Des de l’Ajuntament ens han comunicat que a partir de dilluns es va a realitzar una revisió exhaustiva de tots els arbres dels centres educatius de Vila-real, per tal de donar seguretat als patis i resta d’instal·lacions de cada centre educatiu.

Des del centre volem agrair la comprensivitat i civisme mostrat per tota la comunitat educativa, que tot i el poc de temps del que vam disposar entre l’avís de suspensió de les classes i la comunicació a les famílies, no es va tindre que lamentar cap incidència.