Taller de participació -5 anys. Experiment

L’alumat d’Educació Infantil 5 anys seguim treballant i coneixent nous experiments. Aquesta vegada, ha sigut el torn de les mares de Héctor (Sílvia), Ivan (Laura) i Iris (Noelia) de la classe dels Castells que han realitzat quatre experiments.

El primer experiment, s’anomenava «Unflem un globus», on hem omplit una botella de plàstic amb vinagre, i hem posat dins dels globus tres cullerades de bicarbonat. Després, li hem enganxat el globus en la botella d’aigua i s’ha caigut dins el bicarbonat. Sabeu que ha passat ? Doncs, que el globus enganxant s’ha començat a unflar!!!

En el segon experiment, «Les panses ballarines» on hem posat gasosa en un got d’aigua gran i hem anat posant les panses una a una. Ha sigut fantàstic observar que quan les panses s’adjuntaven en les bambolles de la gasosa pujaven i baixaven. Les panses es convertien en magnifiques ballarines!!! Màgia!!!

A continuació, ha sigut el torn de l’experiment de la «llauna equilibrista» hem omplit d’aigua un quart de la llauna. Sabeu que va passar quan vam posar la llauna sobre la vora de la base? Doncs, que la llauna es mantenia en equilibri inclús si la tocàvem.

L’ultim experiment, és el del «punxem el globus», es tracta d’unflar un globus i amb un palet punxar-lo per la vorera on hem fet el nuc. Després, vam anar entrar el palet fins l’altre extrem del globus. Penseu que vam aconseguir punxar el globus sense explotar-lo? Doncs, clar que si perquè tenim unes mares molt expertes!!

Una vesprada genial on vam gaudir molt i també aprendre un munt de coses.

Ja estem esperant en moltes ganes la pròxima vesprada de experiments!!!!

Ací teniu l’àlbum de fotos de l’experiment