Taller de mares a INF-5 anys. Experiments

L’alumat d’Educació Infantil 5 anys seguim treballant i coneixent nous experiments. Aquesta vegada, ha sigut el torn de les mares de Balma (Ana) i Raúl (Sara) que han realitzat tres experiments amb l’ajuda de l’aigua.

El primer experiment, s’anomenava «La bossa loca», on hem omplit una bossa de plàstic amb aigua, i abans de tancar-la li hem llevat l’aire que tenia. Després, li hem començat a clavar llapissos de colors ben afilats. Sabeu que ? No ha eixit aigua de la bossa fins que li hem clavat dotze llapissos!!!.

En el segon experiment, «El got que beu aigua» hem posat aigua en un plat i una vela al mig del plat. Hem encès la vela i amb un got molt poc a poc l’hem tapat. Va ser impressionant el que va passar!!! Quan la vela s’apagava el got es bevia l’aigua que hi havia en el plat. Màgia!!!

L’ultim experiment, és el de la «carta forçuda», es tracta d’omplir un got d’aigua fins la mateixa vorera. Desprès, li hem posat una carta damunt i havíem de girar el got molt poc a poc fins que es quedava cap avall, tot això sense que caiguera l’aigua. Penseu que ho vam aconseguir? Doncs, clar que si perquè tenim unes mares molt expertes!!

En definitiva, va ser una vesprada genial on vam gaudir molt i també aprendre, ja que en cada experiment varem poder veure un vídeo explicatiu de perquè passava.

Ja estem esperant en moltes ganes la pròxima vesprada de experiments!!!!

Cliqueu a la foto o a l’enllaç per veure les fotos del taller