Xvè Festival Musical: El viatge musical

Heu de saber i entendre, entendre i saber que una vegada fa ja temps en un dels carrers nous de la ciutat van construir un col·legi al que van nomenar Botànic Calduch.
Era gran… I conten, que dins d’aquella escolar hi havia una biblioteca plena de llibres amb uns personatges molt especials: el pirata Pota-llibre, Elmer l’edefant, la princessa russa Katiuska, Tina superbruixa, Teo, Tina superbruixa, Teo, Tirant lo Blanc, l’emperador Kurinó, un jaguar, un brau, l’oncle conill …
Aquestos personatges quan l’escola es quedava buida i tranquil·la… eixien dels seus contes. […]

Així va començar el XVè Festival Musical del Col·legi Públic Botànic Calduch, que aquest any torna a l’Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner i avança el festival de final de curs a maig.

El festival s’ha realitzat en dos jornades, el dilluns 4 de maig va ser el torn dels xiquets i xiquetes d’Educació Infantil, de PRI-4A i de PRI-6N, i el dimarts 5 el de la resta d’alumnes d’Educació Primària.

A partir del fil conductor dels personatges de la nostra biblioteca, els diferents cursos han realitzat un viatge musical arreu del mon acompanyats per el Pirata Pota-llibre, començant per Amèrica Central, amb el conte «Un jaguar, un bou i l’oncle conill», interpretat per l’alumnat de PRI4.
Tot seguit els diferents cursos ens han traslladat a Amèrica del Nord i del Sud, a la Xina, a Rússia, Romania, a l’antiga Pèrsia, Àfrica, a l’India hem ballat boliwood, … per acabar cantant tots junts «Anem junts de Viatge».

Moltes gràcies a totes les famílies que ens heu acompanyat a l’Auditori en aquest viatge tan llarg on els xiquets i xiquetes han mostrat el treball realitzat al llarg del curs junt amb els seus mestres a l’escola.

Us deixem els àlbums de fotos i els videos dels dos dies de festival

Dilluns 4 maig Ed. Infantil / PRI4A / PRI6B

 

Dimarts 5 de maig Ed. Primària

Gràcies a les famílies per la vostra presència i a l’alumnat i els mestres pel treball realitzat!!!