Projecte de treball a INF 4 anys: visita de l’ambulància a l’escola

Per si encara no ho sabieu, els xiquets i xiquetes d’INF 4 anys estem fent el projecte de treball "Els metges", i aquesta vesprada ha vingut a visitar-nos l’ambulància acompanyada del tècnic Adolfo i de la infermera Beatriz, la mare de la nostra companya Clara.

Adolfo i Clara ens han explicat com realitzen la seua feina, quins instruments podem trobar dins d’una ambulància i com els utilitzen. Hem pogut observar i provar les diferents eines que utilitzen diàriament amb els pacients que transporten a l’hospital.

També, ens ha ensenyat com podem saber quan una ambulància transporta a un malalt i que hem de fer quan vegem una. A més, hem pogut sentir el seu so i comprovar com són les seues llums. Ha sigut fantàstic!!!!

Volem donar les gracies a Adolfo i Beatriz per vindre a visitar-nos i ajudar-nos descobrir com és d’important la tasca que realitza l’ambulància i els professionals que treballen en ella. A més, ha sigut molt divertit fer de malalts i descobrir com es d’interessant la seua feina.

Cliqueu a la imatge per veure les fotos de l’ambulància

Moltes gracies per la vostra saludable visita!!!