El cor escolar canta al Nadal

Un Nadal més, el cor escolar té una intensa activitat.

Durant els dies dels festivals nadalencs a l’escola, dimecres 17, dijous 18 i divendres 19 de desembre, han participat encetant els festivals interpretant nadales tradicionals, així com dos estrenes d’autors vila-realencs, com van ser "La nadala del Naixement" i "La nadala dels oficis", composades per Borja Muñoz, antic alumne de l’escola, i amb lletra del poeta i investigador Jacinto Heredia. Us deixem el video de les actuacions. 

El dilluns 22 de desembre, van visitar als nostres majors al Centre de dia d’Alzheimer, per cantar-los nadales i passar un ratet amb ells. En acabar, es van desplaçar fins la plaça Major per juntar-se amb els cors de la resta d’escoles que també es van apropar a altres residències i centres de la 3a edat.

 

Per finalitzar, el dimarts 23 de desembre, l’Associació Cultural Socarrats va organitzar el tradicional Concert de Nadal, que va tindre lloc a l’Auditori Municipal Rafael Beltran, amb l’actuació de la Banda Jove de la Unió Musical La Lira, dirigida per Borja Muñoz, i de la Coral Infantil de la Unió Musical La Lira i del cor del Col·legi Públic Botànic Calduch, totes dues sota la direcció d’Anna Pitarch. En aquesta edició, totes les peces interpretades corresponien a autors valencians. A la primera part del concert, la Banda Jove va interpretar "Al casino antiguo", "Sweet melody", "Jumper clarinet", "Pompeya" i "Cote d’Or". A la segona part, ja junt amb els cors infantils va arribar el torn de "Sol Redó", "Una història per contar", i les estrenes absolutes de "Nit Lluminosa" i "Nadala dels oficis", totes dos nadales amb lletra de Jacinto Heredia i música de Borja Muñoz.

Ací teniu les fotos del concert