Setmana de l’Educació Viària

Com cada curs, la Policia Local de Vila-real col·labora amb els centres docents apropant-se a les escoles per incidir en l’Educació Viària.

Aquest curs han participat l’alumnat d’Ed. Infantil 5 anys, de PRI-3 i de PRI-6.

Els més menuts han participat a dos sessions, incidint sobretot en el seu paper com a vianants.

Els xiquets i xiquetes de 3r d’Educació Primària, han realitzat tres sessions: una xarrada, un vídeo i una sessió on han colorejat senyals de tràfic. En aquest curs s’ha iniciat en el coneixement de les senyals de trànsit i els seus tipus.

Els més majors del centre, PRI-6, han realitzat dos sessions, una teòrica a l’escola i una pràctica amb bicicleta al Parc Infantil de Trànsit, al parc de la Panderola. Els continguts impartits en 6è han incidit ja en els mateixos alumnes com a conductors d’un mitjà de transport, en el seu cas de bicicletes. A final de curs, es completarà aquesta setmana de l’Educació Viària amb una unitat didàctica de circulació en bici a l’àrea d’educació física i la tradicional eixida en bicicleta pel terme de Vila-real.

Us deixem el resum fotogràfic de l’activitat al Parc Infantil de Trànsit

Cal agraïr un any més la col·laboració de la Policia Local de Vila-real que continua donant qualitat i un punt especial de motivació a l’alumnat en un aspecte tant important com l’Educació Viària.