PRI6. Festa final d’etapa

Arribem al final d’un altre curs, i per a un grapat dels nostres alumnes és un moment molt especial, finalitzen la seua etapa que va començar fa nou cursos, a INF-3, i que en breu tocarà a la seua fi i emprendran una nova etapa dels seus estudis i de la seua vida fora de la que ha segut a més de la seua escola, el lloc on han fet les seues primeres grans amistats.

Allà pel setembre de 2005, dos grups de xiquets i xiquetes nascuts l’any 2002 començaren els seus estudis d’Educació Infantil, essent les seues mestres tutores Glòria Cubedo, Eva Aparici i Vero Sorribes passant a cursar Educació Primària el curs 2008/2009, on els van acompanyar Mari Carmen Català, Sari Pitarch, Anna Àngeles i Sílvia Cubero, a més de tota la resta de mestres especialistes.

En un acte que s’ha celebrat la vesprada del divendres 20 de juny a l’aula de música, senzill però emotiu i amb la presència de les seues famílies, Pepe Meneu i Carlos Bernat, els tutors que els han acompanyat durant els cursos de PRI5/6, els han fet entrega d’un diploma recordant el seu pas per el Col·legi Públic Botànic Calduch, i l’orla recordatòria dels seus companys i companyes de classe.

Ací teniu el resum fotogràfic de l’acte

 

Tot seguit, els seus mestres els han regalat un vídeo amb moments de la seua vida escolar, que han fet caure més d’una llagrimeta, tant entres l’alumnat com entre les seues famílies.

Us deixem ací el vídeo homenatge de la promoció 2005/2004 del CP Botànic Calduch

 

Per tancar l’acte, cadascú dels dos grups, ha mostrat la coreografia que han preparat al llarg de les últimes setmanes, i que s’han preparat ells sols, demostrant que a més d’aprendre molts continguts acadèmics, també han aprés a treballar en equip, de forma cooperativa i coordinada, i que a més, s’ho han passat d’allò més be, primer assajant, i al final mostrant el resultat a les seues famílies.

Coreografia de PRI6A

 Coreografia de PRI6B


Tots els i les mestres esperem que tingau molta sort en el vostre pas a l’institut i us desitgem tot el millor. Fins sempre!