Ex-alumnes del centre expliquen a l’alumnat de PRI-6 la seua experiència a ESO

L’alumnat de PRI-6 ha rebut la visita de cinc ex-alumnes de Botànic que ara estan cursant 1r ESO. Aquesta activitat es troba dins del Pla de Transició del centre, per tal de facilitar als alumnes de PRI-6 el canvi a la nova etapa educativa.

D’aquesta manera l’alumnat de l’últim curs de primària va poder conèixer de primera mà com es viu el pas a l’IES, van poder escoltar les diferents experiències, els canvis més importants que suposa i van poder preguntar al voltant de tots els dubtes i pors que tenien. Algunes de les preguntes que els van fer i que els companys van resoldre, alguns d’ells sobre les seues experiències i com són els companys: Com es fan els grups. Què fan el primer dia, si passen vergonya el primer dia. Si els majors es fiquen en ells, si han vist baralles,… però també al voltant dels estudis: quantes assignatures tenen? Quantes hores d’estudi dediquen, com són els mestres, els exàmens, si fan molts treballs, quines optatives tenen…

Sense cap dubte va ser una xarrada distesa i molt interessant que l’alumnat de PRI-6 va aprofitar al màxim. Des del centre volem donar les gràcies a:

NEREA , MARÍA , CARLA, JOSEP i GUILLEM