Educació Primària

 

Educació Primària

Educació Primària es divideix en Primer, Segon i Tercer cicle. Cadascun d’ells està format per 4 cursos: dos primers i dos segons en el primer cicle i dos tercers i dos quarts en el segon cicle i dos cinqués i dos sisés en el tercer cicle, fent un total de dotze grups

L’edifici que ocupa Educació Infantil està format per dos edificis. L’edifici principal, ocupat per el 1r i el 2n cicle, i al qual es troben els despatxos d’administració i equip directiu, el gabinet psicopedagògic, les aules de recolzament, l’aula d’Audició i Llenguatge i la sala de mestres. A l’edifici secundari es situen les aules del 3r cicle, la biblioteca, l’aula de música, l’aula d’informàtica d’Educació Primària, l’aula d’usos múltiples / laboratori i les dos aules de Pedagogia Terapèutica

Entre l’Edifici d’Ed, Primària i l’Av. Castelló es troben les dos pistes poliesportives, al mig de les quals trobem el gimnàs del centre.

A cada grup classe, a més del/la corresponent tutor/a imparteixen classe els/les mestres especialistes de música, educació física i anglés.

Cada aula disposa de tots els elements necessaris per a què xiquets i xiquetes desenvolupen des dels coneixements més bàsics fins els més moderns, incloent un equip multimèdia a cada aula format per ordinador, projector, pantalla de projecció i equip d’audio. La metodologia de treball es fonamenta en les més actuals tendències pedagògiques i didàctiques per tal d’oferir a l’alumnat del Botànic Calduch una educació d’alta qualitat.

A més de les matéries instrumentals, bàsiques i imprescindibles, es presta especial atenció a la formació en les Teconologies de la Informació i la Comunicació (TiC), per considerar que avui en dia no hi ha una vertadera formació-educació de la persona si es desprecien els nous instruments tecnològics que s’incorporen continuament a la vida i rutina diaria. Els temps canvien ràpidament i la nostra escola pretén que els xiquets i xiquetes que la societat ens confia tinguen totes les possibilitats de formar-se d’una forma integral i a la vegada moderna.