Biblioteca

 BENVINGUTS I BENVINGUDES  A LA BIBLIOTECA ESCOLAR

 Si has fet clic en aquest enllaç serà perquè tens curiositat per saber com funciona la biblioteca d’aquest centre.

Doncs bé, la Biblioteca del Botànic esta oberta per a tothom, pares/mares i alumnes que vulguen gaudir amb la lectura. La lectura no sols ens proporciona informació sinó que ens forma, ens educa, creant hàbits de reflexió, anàlisi, esforç, concentració. Ens proporciona coneixements i ens fa més eficients i competents en el món laboral. Millora la nostra expressió oral i escrita i fa que el nostre llenguatge siga més fluid. Ens facilita entendre millor el pensament dels altres i ens possibilita la capacitat de pensar.

Gràcies a ella ens tornem persones més tolerants, amb menys prejudicis, més lliures, amb més personalitat,…
Llegir és un hàbit molt saludable que es pot practicar en qualsevol lloc , situació o moment. Ens permet allunyar-nos de la realitat, conèixer llocs, gents, cultures, experiències i costums. Obrir un llibre ens permet volar, bussejar, ser un ocell o tal volta un tauró, en definitiva , ens permet deixar anar la nostra imaginació per gaudir una estona.

La biblioteca del centre està a disposició de tota la comunitat escolar, no sols per l’alumnat, sinò que també les mares i els pares poden fer-ne ús. Al llarg dels últims cursos, s’ha anat ampliant el catàleg destinat a pares i mares.

L’horari de prèstec per a pares i mares és en DIMECRES de 15:30 a 16h

Cada alumne i alumna d’Educació Primària, així com cada pare/mare que ho sol·licita, disposa d’un carnet lector per així poder accedir al prèstec bibliotecari.