Benvinguts a la pàgina del Portfolio Europeu de les Llengües de l'IES Ausiàs March.

banner_portfolio_sup

Mostra d'algunes activitats del projecte Portfoli Europeu de les Llengües (PEL), plurilingüisme i respect a la diversitat al nostre centre
Gràcies equip PEL!

IMPACTE DEL PORTFOLI EUROPEU DE LES LLENGÜES DURANTE EL CURS 2020-2021 (IES AUSIÀS MARCH - MANISES)

Algunes activitats PORTFOLIO Curs 2019-2020

Portfolio curs 22-23

Per JOSE MARIA | 23 de maig de 2023

Aquesta infografia presenta una síntesi de les 16 activitats Portfolio i els productes finals que l’equipo PEL de l’IES Ausiàs March, juntament amb alumnat de tots els nivells, ha realitzat durant el present curs 2022-2023.

VIATGE TIPOGRÀFIC

Per JOSE MARIA | 18 de maig de 2023

Alumnat de 2n d’ESO Professora de l’equip PEL: Irene Linares (DIBUIX) Els estudiants de 2n A han fet un viatge per les diferents tipografies que han caracteritzat cadascuna de les èpoques històriques, des de Mesopotàmia fins al Barroc.

UNE TRADITION INSOLITE

Per JOSE MARIA | 18 de maig de 2023

Alumnat de 3r d’ESO Professora de l’equip PEL: Sandra Ferraz (FRANCÉS) Els estudiants de Francés han fet una recerca d’informació sobre una tradició dels seus països d’origen per donar-la a conèixer a la resta dels seus companys, tant en la seua llengua materna, com en francés. L’activitat s’ha planificat per escrit i s’ha exposat oralment. …

Llegir més

RESSENYA LITERÀRIA

Per JOSE MARIA | 16 de maig de 2023

Alumnat de 4t PR4 Professor de l’equip PEL: Gustavo Simón (CASTELLANO) El grup ha realitza una ressenya literària a partir de diferents lectures i posteriorment les han comentat oralment. Les ressenyes han sigut exposades al hall del centre junt amb unes altres fetes en diverses llengües.

A CUINAR! (LLIBRE DE RECEPTES)

Per JOSE MARIA | 16 de maig de 2023

Alumnat de 4t d’ESOProfessora de l’equip PEL: María Jiménez (MATEMÀTIQUES) L’alumnat participant ha fet una recerca d’una recepta familiar, ha calculat els seus ingredients per a 4,7,10 i 12 persones i ha descrit el procés d’el.laboració. Després l’han presentat a la resta dels companys i han confeccionat un llibre de receptes en format digital.

Anàlisi del llenguatge sexista en les cançons de reggaeton

Per JOSE MARIA | 8 de maig de 2023

Alumnat de 4t d’ESO A Professor de l’equip PEL: Rosa María Sáez Cebrián (Música) Alumnat de 4t d’ESO de l’IES Ausiàs March ha analitzat i reflexionat sobre el contingut sexista de diverses cançons de reggaeton, com ara “Hawai” de Maluma i la cançó que porta el mateix nom (“Hawai”) de Beatriz Luengo.

Les famílies lingüístiques d’Europa

Per JOSE MARIA | 8 de maig de 2023

Alumnat de 1r d’ESO D Professor de l’equip PEL: José Pedro Salvador (Castellano) Alumnat de 1r d’ESO de l’IES Ausiàs March ha realitzat una activitat PEL per conèixer les diferents famílies lingüístiques d’Europa així com les llengües, alfabets, vocabulari i estructures que les integren.

Activitat Portfolio Jocs del món

Per JOSE MARIA | 5 de maig de 2023

Alumnat de 1r d’ESO Professora de l’equip PEL: Laura García Escrihuela (Educació Física)Aprofitant les diverses cultures de l’alumnat de les classes de 1r d’ESO, s’han realitzat jocs dels seus països d’origen. Després els han exposat a la classe.

La llum del Betlem a la ciutat

Per JOSE MARIA | 20 d'abril de 2023

Aquesta és una activitat Portfolio treballada dins de l’assignatura de Religió, en la qual haparticipat alumnat de 1r i 2n d’ESO C. L’alumnat va preparar i exposar decoració nadalenca al centre i va visitar representacions de betlems a la ciutat de València al mes de desembre.

Activitat Portfolio: La nostra agència de viatges

Per JOSE MARIA | 8 de març de 2023

Alumnat: 1r d’ESO CProfessora de l’equip PEL: Patricia DasíAquesta és una activitat Portfolio treballada dins de l’Àmbit Sociolingüístic a la qual ha participat el grup de 1r d’ESO C amb les professores Patricia Dasí i Cinthya López. L’alumnat, després d’estudiar els bioclimes i els paisatges del món, han confeccionat un tríptic de la seua agència …

Llegir més