Salutació del director

Salutacions,

Com a Director de l'IES Ausiàs March de Manises vull donar-los la benvinguda a la nova pàgina web del nostre centre. Volem que aquesta pàgina es convertisca en el canal de comunicació amb la comunitat educativa i la ciutadania. A través d'aquesta, podran consultar el dia a dia del centre alhora que assisteixen a les novetats que es produeixen al llarg del curs escolar.

El nostre centre fa una gran oferta en l'educació formal oferint ensenyaments de 1r, 2n 3r i 4t d'ESO, Batxillerat d'Arts, de Ciències i d'Humanitats i Ciències Socials. També som uns dels tres únics centres de Secundària Públics que aquest curs escolar ofereixen els ensenyaments del Batxibac, que és la doble titulació del batxillerat espanyol i francés que permet la matriculació en les universitats espanyoles i franceses.

A més, oferim els dos cursos de la Formació Professional Bàsica de Ceràmica i Vidre. Comptem, també, amb grups de Reforç Instrumental (RI), Programa d'Acompanyament Escolar (PAE), Programa d'Acolliment en el Sistema Educatiu (PASE) i un Programa de Millora en Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques (CTEM).

D'altra banda, també realitzem una forta aposta per l'educació no formal i realitzem multitud d'activitats complementàries i extraescolars buscant el desenvolupament integral del nostre alumnat. Entre altres ressenyaré els intercanvis culturals amb Holanda, França i la participació d'alumnes del centre en el programa europeu Erasmus+.

Durant els tres últims cursos hem potenciat la inclusió de l’alumnat a través del Projecte d'Innovació Educativa “Viu la diversitat: Expressa’t”, que ha comptat amb el màxim reconeixement i suport de la Conselleria d'Educació, en col·laboració amb l'IES Pere Boïl i l'IES Benicalap.

Finalment assenyalar que la nostra oferta educativa es desenvolupa en horari intensiu de matins, mentre que durant la vesprada l'edifici es converteix en l'Aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes de Paterna.

En fi, si desitgen conéixer-nos o visitar-nos poden posar-se en contacte amb nosaltres i concertar una cita. D'altra banda, poden seguir-nos a través de les xarxes socials d'Instagram i Facebook on informem de les activitats que realitzem.

Reben una cordial salutació.

José Regidor Espinosa

Director de l'IES Ausiàs March.