WEB FAMILIA
AMPA
BLOGS
AULA VIRTUAL NOVA
Portfolio europeu de les llengûes
BATXIBAC
Admissió i matrícula
ORIENTALINE
EOI aulari

NOTÍCIES

Portfolio curs 22-23

23 de maig de 2023

Aquesta infografia presenta una síntesi de les 16 activitats Portfolio i els productes finals que l’equipo PEL de l’IES Ausiàs March, juntament amb alumnat de tots els nivells, ha realitzat durant el present curs 2022-2023.

Llegir més

VIATGE TIPOGRÀFIC

18 de maig de 2023

Alumnat de 2n d’ESO Professora de l’equip PEL: Irene Linares (DIBUIX) Els estudiants de 2n A han fet un viatge per les diferents tipografies que han caracteritzat cadascuna de les èpoques històriques, des de Mesopotàmia fins al Barroc.

Llegir més

UNE TRADITION INSOLITE

18 de maig de 2023

Alumnat de 3r d’ESO Professora de l’equip PEL: Sandra Ferraz (FRANCÉS) Els estudiants de Francés han fet una recerca d’informació sobre una tradició dels seus països d’origen per donar-la a conèixer a la resta dels seus companys, tant en la seua llengua materna, com en francés. L’activitat s’ha planificat per escrit i s’ha exposat oralment. …

Llegir més

Llegir més

RESSENYA LITERÀRIA

16 de maig de 2023

Alumnat de 4t PR4 Professor de l’equip PEL: Gustavo Simón (CASTELLANO) El grup ha realitza una ressenya literària a partir de diferents lectures i posteriorment les han comentat oralment. Les ressenyes han sigut exposades al hall del centre junt amb unes altres fetes en diverses llengües.

Llegir més

A CUINAR! (LLIBRE DE RECEPTES)

16 de maig de 2023

Alumnat de 4t d’ESOProfessora de l’equip PEL: María Jiménez (MATEMÀTIQUES) L’alumnat participant ha fet una recerca d’una recepta familiar, ha calculat els seus ingredients per a 4,7,10 i 12 persones i ha descrit el procés d’el.laboració. Després l’han presentat a la resta dels companys i han confeccionat un llibre de receptes en format digital.

Llegir més

L’Ausiàs en la 3a Jornada Joves Ambaixadors ONU

16 de maig de 2023

El divendres 12 de maig va tindre lloc la trobada entre el professorat coordinador i una representació d’estudiants Joves Ambaixadors ONU en la base de comunicacions de Quart de Poblet.La jornada va servir per a estrényer llaços de la xarxa Intercentres del programa; també per a reflexionar sobre l’Agenda 2030, així com la visita i …

Llegir més

Llegir més