WEB FAMILIA
ORIENTALINE
Aula Virtual
BLOGS
AMPA
EOI aulari
BATXIBAC
Admissió i matrícula
AULA VIRTUAL NOVA
Portfolio europeu de les llengûes

NOTÍCIES

IES Ausiàs March de Manises amb Abay Etiopía

16 de desembre de 2021

El nostre centre ha elaborat un vídeo per a explicar que és l’ONU i la seua agenda 2030, especialment dedicat a la residència estudiantil de l’ONG Abay Etiopia Orgull de difondre i fomentar els ODS (pel món)! Desitgem que vos agrade i aprofitem per a desitjar-vos bon Nadal. https://youtu.be/KiK3qtaAZR0

Llegir més

TALLER MÀRQUETING D’ESIC BUSINESS & MARKETING SCHOOL (PER A ALUMNAT D’ECONOMIA DE 4t ESO)

9 de desembre de 2021

Estudiants de la matèria d’economia de quart curs d’ESO del nostre centre van participar en un taller de màrqueting amb l’empresa Adidas com cas pràctic. L’activitat va estar molt interessant i va haver-hi una bona predisposició del nostre alumnat, afiançant així conceptes del món econòmic i empresarial.

Llegir més

Candicatures a les eleccions al consell escolar

15 de novembre de 2021
Llegir més

TALLER MARKETING D’ESIC BUSINESS & MARKETING SCHOOL

8 de novembre de 2021

Estudiants de primer i segon curs del Batxillerat Social del nostre centre van participar en un taller de màrqueting amb l’empresa Adidas com cas pràctic. L’activitat va estar molt interessant i va haver-hi una predisposició activa del nostre alumnat, afiançant així conceptes de les matèries d’economia i economia de l’empresa. 

Llegir més

Vídeo Jóvenes Embajadores

28 d'octubre de 2021

¡Jóvenes Embajadores ONU este curso 2021 – 2022 de nuevo con los ODS! Se ha editado este vídeo por la creación de la ONU que fue emitido en pantalla gigante en la fachada del ayuntamiento de Valencia varias veces el pasado domingo 24 de octubre.

Llegir més

Projecte VIP AMPAS

13 d'octubre de 2021

AMPA INFORMA: Hola a tod@s, nuestra AMPA se ha ADHERIDO AL PROYECTO NATIONAL SCHOOLS PROJECT -VIP AMPAS CAMBRIDGE donde los alumnos que realicen los cursos de formación podrán examinarse y obtener su título oficial de CAMBRIDGE. El Proyecto VIP AMPAS está basado en el bilingüismo muy beneficioso para los IES públicos. El Proyecto VIP AMPAS …

Llegir mésProjecte VIP AMPAS

Llegir més