Últim dia a Praga i l’odissea dels vols

El vaig donaŕa 31/03/2023 ha sigut l’óltimo vaig donaŕa del nostre intercanvi a Praga, comencem a les 6 de la mañana per a anar al col·legi on ens reuníamos totes les mañanas amb els nostres compañeros españoles per a realitzar les activitats del vaig donaŕa.

Després visitem la muralla de Praga on es podía veure gran part de la ciutat. Després d’això, visitem la Basílica S.Apostolorum Petri et Pauli que era molt bonica amb moltes pintures en el sostre i escultures molt elaborades.

Dt.́s tarde vam ser al col·legi a menjar. Vam menjar pa amb una espècie de flam de vainilla al voltant de él. Vam tindre hores lliures fins a les 16.00 que teníamos que estar en l’aeroport per a agafar el nostre avión de tornada :(. En estes hores lliures comprem flors i vam tornar a veure la preciosa ciutat de Praga.

En arribar a l’aeroport después de temps amb metro ens anuncien que han retardat el primer vol a Zúrich i pensem que no arribaríem a la nostra escala d’una hora. Finalment el vol de Zúrich a València también es retardé, així que no vam tindre problemes.

La volta es va fer lenta i amb sentiments extrañus, trobant a faltar Praga però amb ganes de visitar a la nostra família i amics a València.

Text: Gemma