Matrícula batxillerat nocturn

Matriculació

Els períodes per sol·licitar plaça es regiran pel procediment d'admissió establert amb caràcter general per al Batxillerat en règim diürn amb la peculiaritat que la matrícula està oberta fins al mes d'octubre.

Aquesta modalitat de Batxillerat s'orienta a persones joves i adultes que per qüestions excepcionals o per raó d'horari laboral no puguen assistir als centres ordinaris en horari diürn.

Podràs ser alumne del Batxillerat nocturn si:

  • Tens 18 anys o més.
  • Tens entre 16 i 18 anys, ets esportista d'alt rendiment o acredites tenir determinades circumstàncies laborals o personals que t'impossibiliten poder fer els estudis en el règim diürn.

En tots dos casos, a més del requisit d'edat, hauràs de tenir els requisits acadèmics d'accés al Batxillerat (títol de L'ESO, o equivalent, títol de Tècnic, Tècnic Esportiu o Tècnic d'Arts Plàstiques i Disseny).

Ensenyaments

Les assignatures que es realitzen són les mateixes que per al Batxillerat diürn. És a dir, el Batxillerat nocturn s'estructura d'acord amb una modalitat (Ciències, Humanitats i Ciències Socials o Arts) en matèries troncals generals, matèries troncals d'opció i matèries específiques.