Projecte “Estudio estatal sobre abuso sexual y otras formas de violencia en jóvenes españoles”

L’IES Francesc Ribalta va a participar aquest curs en el projecte “Estudio estatal sobre abuso sexual y otras formas de violencia en jóvenes españoles” en els cursos de 3r i 4t d’ESO. Aquest estudi està dirigit per Na Noemí Pereda Beltrán, Professora Titular de Victimologia del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona mitjançant el GREVIA (Grup de Recerca en Victimització Infantil i Adolescent). Vos deixem ací la informació sobre el projecte:

Informació a les famílies

Full-Informatiu-Parental_Cat

Informació i solicitud del projecte

SOLICITUT-PROJECTE

Compromís de resultats

Compromis-GREVIA-RESULTATS

Resolució

RESOLUCIÓ_20220506_132644_2

Ofici signat

OFICI_firmado-