1r equip semifinalista de la LLiga de volei!!

Ja tenim el primer equip que ha arribat a les semifinals…es tracta de “Luís XIV” equip format per alumnat de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que ha guanyat 25 a 12 a “Fartons” un des dos equips de 2n de batxillerat. Enhorabona a l’equip semifinalista i donar les gràcies als “Fartons” per la seua esportivitat i per haver participat al llarg del curs en la LLiga!!

L’equip de “Luís XIV” espera ja ens semifinals al seu rival, que eixirà del partit que es disputarà demà entre “MacGyver” i “Hello Kitty”

Per una altra banda, hui s’ha jugat la 1ª semifinal de la Lliga de futbol sala entre els equips de “Hamburguesa” i “Kiev”, el partit ha estat molt emocionant, i en ell, els dos equips han empatat 1 a 1. Este dimecres jugaran el partit definitiu per poder passar a la final.

Demà dimarts es juga la segona semifinal entre els equips de “Sótano” i “Iaio Vallecano”.

Sort a tots els equips!!

SOM ESCOLA…FEM ESPORT!!