¡Gran èxit ! L’IES Pere Mª Orts i Bosch obté el 4t lloc en una competició internacional d’investigació de delictes cibernètics.

El nostre equip d'estudiants del curs d'especialització en Ciberseguretat de l'IES Pere Mª Orts i Bosch de Benidorm ha aconseguit un destacat quart lloc en una competició internacional sobre investigació de delictes cibernètics, organitzada per la Universitat de Boston. L'esdeveniment en qüestió va ser la quarta edició anual de la Conferència White Hat, que va tindre lloc del 31 de maig al 2 de juny, i en ella van competir 20 equips seleccionats per prestigioses institucions nacionals i universitats reconegudes.

La convocatòria es va centrar enguany en el tema de "Mitjans específics per a combatre l'explotació i victimització infantil en línia". El nostre equip es va dedicar a activitats relacionades amb l'anàlisi forense digital i la investigació de delictes cibernètics en escenaris de casos digitals dissenyats per la Universitat de Boston. Una plataforma independent es va encarregar de registrar els assoliments de cada equip i actualitzar la taula de puntuacions, on vam aconseguir la quarta posició amb 730 punts.

A més, un dels nostres membres es va emportar el tercer lloc en la classificació individual de la competició.

La regidora d'Educació en funcions, Maite Moreno, ha felicitat el nostre equip liderat pel professor Cristóbal Campos per "els nostres magnífics resultats en aquesta competició internacional, a la qual vam accedir després de ser seleccionats entre més de 60 grups aspirants. Hem demostrat la nostra gran capacitat i aptituds en un camp que es desenvolupa i evoluciona a una velocitat vertiginosa, com és el de la ciberseguretat i, més específicament, la lluita contra la ciberdelinqüència".

Segons la regidora, el nostre equip d'estudiants "és un orgull per Benidorm i representa la qualitat de la formació professional impartida en els centres educatius de la nostra ciutat".