Adjudicació de places sobrants o per renúncia de FP – 2021-2022

En la resolució de 31 de març de 2021, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, es va establir el calendari i el procediment d’admissió i matrícula de l’alumnat en els ensenyaments de Formació Professional Bàsica, de grau mitjà i de grau superior, en centres públics i centres privats amb cicles formatius sostinguts amb fons públics no universitaris; en els programes formatius de qualificació bàsica finançats amb fons públics, i en els cicles de Formació Professional Bàsica en instituts d’Educació Secundària i centres integrats públics de Formació Professional de la Comunitat Valenciana, dirigits a persones beneficiàries del Pla d’ocupació juvenil per al curs 2021-2022. [2021/3457].

De totes les fases d'admissió només queda la de adjudicació de sobrants o vacants per renúncia. Ací, a continuació teniu el calendari que es va publicar en la esmentada ordre.

 

resum_del_calendari_d-adjudicacio_de_places_sobrants_fp

Per qualsevol dubte podeu cridar a la secretaria del centre (961206195) en horari d'atenció al públic (9:00h-14h) a partir del 1 de setembre.