Dues professores romaneses visiten l’IES

El nostre centre continua amb activitats Erasmus+. Aquesta setmana ens han acompanyat Dana i Nicoletta, professores de Matemàtiques i Francés respectivament, vingudes des de Iasi (Romania) per tal de conéixer el nostre centre, el sistema educatiu espanyol, la nostra cultura… Aquesta mobilitat s’emmarca dins del projecte coordinat per la cap d’estudis d’ESO i Batxillerat i les membres de la Comissió Erasmus+. 

  Al llarg de la setmana s’han dut a terme diferents  activitats amb professorat dels departaments de Tecnologia, Dibuix, Matemàtiques, Francés, Història, Anglés, Agrària, membres de la Comissió de Convivència, Mediació i Erasmus+. 

Així les dues professores han pogut conéixer de primera mà dins de l’aula com es desenvolupen les classes dels àmbits Sociolingüístic i Tecnomatemàtic, com funciona la Comissió de Convivència i la de Mediació, les classes CLIL (Plàstica i Matemàtiques impartides en anglés), activitats pràctiques en classes d’idioma (Francés, Italià i Anglés), organització del centre, les activitats del departament d’Agrària, etc.

Nicoletta en una classe de gamificació en Anglés
Dana participa en Maths CLIL
Ambdues professores atenen una explicació sobre la cria de pollets autòctons

També han tingut temps per tal de gaudir dels principals punts turístics de la nostra localitat i de Mascarell, acompanyades per una tècnic de  turisme que L’Ajuntament de Nules ens ha brindat.

Nicoletta i Dana visiten Mascarell
Convent de Nules

Desitgem que hagen gaudit del nostre centre i la nostra terra, i que tornen amb moltes i bones idees per a poder implementar en el seu centre. No és un adéu definitiu, ja que el proper curs, tant professorat com alumnat nostre acudiran al seu centre en Iasi (Romania), a fer activitats d’observació, i també un projecte sobre la sostenibilitat i la digitalització.

Les professores reben el reconeixement de la formació Erasmus+ rebuda