PRIMERES MOBILITATS ERASMUS+ FP DEL PROFESSORAT I ALUMNAT DEL IES GILABERT DE CENTELLES

Aquesta setmana comencem amb les mobilitats de professorat i alumnat en el marc del projecte Erasmus+  del Consorci de l’STE-PV del qual formem part junt amb altres centres de tota la Comunitat Valenciana. 

Així, els primers a viatjar, en les pròximes setmanes, seran un alumne de 2n curs del GM de Agrària, que  passarà un mes de pràctiques en una empresa de Berlín i una alumna de 2n curs del CM d’Administratiu, que  realitzarà la seua Formació en Centre de Treball completa durant tres mesos en Malta. El proper alumne en  eixir serà un altre alumne de 2n d’Administratiu que farà al mes de juny una estada d’un mes en Irlanda. 

Desitgem el millor a aquest alumnat per al qual esperem que aquesta mobilitat represente una oportunitat per  a reforçar les seues competències lingüístiques, així com ampliar les seues competències personals,  professionals i socials, en un context europeu. 

Pel que fa al professorat. Seran tres docents de diferents departaments (Serveis a la Comunitat i Agrària) els  que, a partir de la setmana que ve i fins al mes d’abril, viatjaran com a acompanyants dels diferents grups  d’alumnat a Itàlia, Grècia i Portugal. Així mateix, dues companyes faran al mes de juliol mobilitats en la  modalitat Job Shadowing, la finalitat de les quals és aprofundir en el coneixement del funcionament de la  Formació Professional en altres països del nostre entorn.