Tardarà a Arribar

L'IES Montserrat Roig us presenta el curtmetratge Tardarà a Arribar amb el qual va participar en el programa d'Un Spot per a dir Stop, organitzat per la FAD i la Generalitat Valenciana. Representant la província d'Alacant, l'IES Montserrat Roig ha tornat a estar guardonat amb el premi de gravar amb una productora professional (La Cosecha) gràcies a la immensa tasca realitzada per l'alumnat de 3r d'ESO i 2n de Batxillerat i pels professors Ivan Gisbert (Valencià) i Marina Martínez (Física i Química), que han dut endavant el projecte.  Recordem que aquest 2021 rellevem el famós Reggaeton del concurs passat, que tant d'èxit ens va proporcionar.

Aquesta vegada hem estat premiats amb un curtmetratge que combina una lliçó sorprenent respecte al maltractament vegetal amb una missatge musical de rock que no ens deixarà indiferents. En l'acte de presentació esdevingut a València el passat 12 de novembre, tot el món ja cantava la cançó rockera que està inclosa dins el vídeo. Gaudim-lo!

Ivan Gisbert