II Fira de Formació Professional en el Campus Virtual FP Sagunt

 La II Fira de Formació Professional es desenvoluparà del 27 al 29 d’abril en el Campus Virtual FP Sagunt

El departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt  ha organitzat la segona edició de la Fira de Formació Professional. Sota el lema “Formació Professional: camins de futur, per a totes i tots”, té com a objectiu la potenciació i dinamització de la Formació Professional a la nostra comarca. Compta amb el patrocini de DUALIZA i la participació la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. La Fira també compta amb la col·laboració de la Fundació Bancaixa Sagunt.

En esta ocasió la fira canvia de format i s’adapta a la nova situació, per la qual cosa, es desenvoluparà l’activitat principalment mitjançant l’entorn virtual, en xarxa. Hi haurà presentació de projectes formatius de cada un dels centres, taules redones i conferències que abordaran temes transversals de l’FP, com la Formació Professional Dual o la Igualtat en els processos formatius i professionals.

Pots consultar el programa en el següent enllaç:  TRIPTICP INFORMATIU FIRA FP SAGUNT

L’organització informa que si conéixer l’FP  hi pots accedir mitjançant aquest enllaç: https://firafpsagunt.es/​

També hi ha més informació en la següent pàgina de l’Ajuntament de Sagunt: http://www.aytosagunto.es/es-va/Actualidad/Pagines/II-fira-fp.aspx