Cicle Semipresencial de Comerç Internacional

IMPORTANT ADMISSIÓ A CICLES FORMATIUS 2024

L'especialització Logístic-Portuària que s'oferix en la modalitat presencial de Comerç Internacional NO s'oferix en la modalitat semipresencial.
Si alguna persona ha presentat la sol·licitud d'admissió i ha afegit els mòduls d'especialització no ha de fer res. No es tindran en compte per a la matrícula.
Esta informació l'ha comunicada Conselleria el 31 de maig de 2024. Disculpen les molèsties.
INFORMACIÓ GENERAL

La informació general del curs 23/24 s’inclou en la guia de l’alumne

CALENDARI D'EXÀMENS 

1a Avaluació

Els exàmens de la 1a avaluació del CFGS Comerç Internacional en la modalitat Semipresencial se celebraran entre els dies 20 i 22 de novembre de 2023. S’han organitzat dos torns d’examen, matí o vesprada, per cada mòdul formatiu. L’alumnat només podrà realitzar un examen per cada mòdul, bé en torn de demà, bé en torn de vesprada.

2a Avaluació

Els exàmens de la 2a avaluació del CFGS Comerç Internacional en la modalitat Semipresencial se celebraran entre els dies 26 i 28 de febrer de 2024. S’han organitzat dos torns d’examen, matí o vesprada, per cada mòdul formatiu. L’alumnat només podrà realitzar un examen per cada mòdul, bé en torn de demà, bé en torn de vesprada.

3a Avaluació

Els exàmens de la 3a avaluació del CFGS Comerç Internacional en la modalitat Semipresencial se celebraran entre els dies 27 i 29 de maig de 2024. S’han organitzat dos torns d’examen, matí o vesprada, per cada mòdul formatiu. L’alumnat només podrà realitzar un examen per cada mòdul, bé en torn de demà, bé en torn de vesprada.

Avaluació ordinària

Els exàmens de l’avaluació ordinària del CFGS Comerç Internacional en la modalitat Semipresencial se celebraran entre els dies 3 i 5 de juny de 2024. S’han organitzat dos torns d’examen, matí o vesprada, per cada mòdul formatiu. L’alumnat només podrà realitzar un examen per cada mòdul, bé en torn de demà, bé en torn de vesprada.

  • Avaluació ordinària. Calendari d’exàmens. Descarregar

Avaluació extraordinària

Els exàmens de l’avaluació ordinària del CFGS Comerç Internacional en la modalitat Semipresencial se celebraran entre els dies 25 i 27 de juny de 2024. S’han organitzat dos torns d’examen, matí o vesprada, per cada mòdul formatiu. L’alumnat només podrà realitzar un examen per cada mòdul, bé en torn de demà, bé en torn de vesprada.

  • Avaluació extraordinària. Calendari d’exàmens. Descarregar