Galeria Comercial IES Clara Campoamor

El divendres 7 de juny es va inaugurar la galeria comercial Clara Campoamor, un projecte on els alumnes han dedicat molt de temps i esforç. Han participat alumnat de la Formació Professional Bàsica de Serveis Comercials, del cicle formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials, cicle formatiu de Grau Mitjà de Comercialització de Productes Alimentaris i alumnat de Grau Superior d’Educació i Control Ambiental. 
 
L’alumnat ha volgut que la galeria comercialitze un producte atractiu, necessari i competitiu, però que també reunisca unes característiques que la facen única com la sostenibilitat i respecte pel medi ambient.
 
Per això, el logotip de la galeria el protagonitza un arbre, peròno és un arbre qualsevol, és la famosa garrofera centenària del Bovalar, és l’arbre més vist del nostre terme d’Alaquàs, possiblement de més de 400 anys, sent un dels arbres més imponents i antics que es conserven en la comarca de l’Horta. Emmarcat per dos “C’S”, les inicials de la personalitat que dona nom al nostre institut, Clara Campoamor.