Mercat Solidari de Nadal 2022

El passat 22 de desembre es va celebrar el ja tradicional Mercat Solidari de Nadal al pati del centre. El matí va estar caracteritzat per un aire festiu en què professorat i alumnat de Formació Professional van estar treballant colze a colze perquè tot isquera perfecte. 

El mercat es va dividir en dos taulells. En un d’ells, l’alumnat va aprofitar per vendre els productes que els Comerciants Associats d’Alaquàs (CAdA), sempre compromesos amb el nostre poble i amb la solidaritat, van donar desinteressadament. 

En el segon, com a novetat d’aquest any, es va vendre suc de taronja acabat d’esprémer. Alumnes i professorat no donaven a l’abast per esprémer-ne prou. Sens dubte, una de les sensacions de l’edició d’aquest any. Potser el suc de taronja no done ales, però de segur que n’és ben saludable. 

Tanmateix, l’alumnat de primer d’Activitats Comercials i de Màrqueting i Publicitat foren els encarregats de fer els cartells de promoció. Mitjançant una mena de concurs, els diferents grups d’alumnes treballaren diferents propostes que pogueren presentar davant el jurat, composat pels professors del Departament de Comerç. 

En una dura competència on es va demostrar el gran nivell que té el nostre alumnat, els cartells guanyadors foren els següents: 

El cartell “Mercat Solidari” (juntament amb les respectives versions en Castellà i Anglés) és obra de Victoria Blasco, Stephany Paredes, Blanca Sanchez, Adriana Bajaña i Patricia Sebastián.  

D’altra banda, el cartell “Mercat de Nadal 2022” (i la seua respectiva versió en Castellà) és obra d’Alejandro Gadea, Elena Más, Natalia Edo i Pablo Vindel.  

Ambdós grups, alumnes de primer curs del CFGS de Màrqueting i Publicitat. 

A més, al mòdul de Màrqueting Digital, l’alumnat de Màrqueting i Publicitat va fer més cartells per anunciar la venda de suc de taronja natural i promocionar aquesta saludable beguda tan arrelada a la nostra terra.