“Caure i alçar-se”

Amb molta il·lusió i moltes ganes contingudes, els passats dies 22 al 25 de febrer es va realitzar al nostre institut el primer viatge des del confinament del 2020. Hem tingut la possibilitat de gaudir de la pràctica esportiva de l’esquí en un bell entorn natural i amb el bon temps del nostre costat.

És l’esquí una activitat exigent i pesada però molt gratificant i en la qual s’observen molts valors de l’esport. La solidaritat, la companyonia, el sacrifici, la superació, l’autocontrol i la constància van ser evidents durant aquesta experiència que va durar quatre dies i que ens va donar l’oportunitat de relacionar-nos d’una forma més propera. Tanquem aquesta valoració del viatge amb un microrelat d’una de les participants, Laura Jiménez Patiño:

Mi amigo me ayudó a avanzar hasta posarme frente a una bajada.

“Vas a esquiar” repetía en mi mente una y otra vez, tratando convencerme de que yo lo podía lograr. Un miedo me recorría de arriba abajo. Mi amigo se deslizó sobre la nieve, derrapando al final. Gritó para que lo imitase, pero yo apenas sabía frenar.

Entonces, sin darme cuenta, estaba bajando. Me fijé en que sí sabía esquiar, y mejor de lo que yo creía. Era increíble, me encantaba.