Xarxa llibres

Xarxa LLibres és un Programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport basat en ajudes públiques per a la reutilització, reposició i renovació de llibres de text i material curricular, mitjançant la creació i posada en funcionament de bancs de llibres de text i material curricular en els centres públics de la Comunitat Valenciana.

En el WEB de Conselleria teniu tota la informació d’aquest programa.

Us deixem ací les instruccions per retornar els llibres que se us varen entregar al setembre:

ESO

L’alumnat d’ESO que pertany al banc de llibres en el curs actual tindrà que acudir a l’hora i aula corresponent  segons l’horari adjunt per retornar el lot complet que se li va entregar al setembre. CALENDARI DE LLIURAMENT

Recordem que es va signar un compromís de manteniment de llibres (folrar els llibres, no escriure en ells i manternir-los en bones condicions), i que si no están estes condicions  caldrà que les famílies compren el llibre en qüestió i el retornen al centre per poder seguir pertanyent a la xarxa llibres.

Quan s’entregue el lot complet s’adjuntarà reomplida la següent documentació (hi ha còpies a disposició de l’alumnat en consergeria) i se li donarà a cada alumna o alumne el seu justificant. És important que es guarde aquest rebut per garantir al setembre la pertanyença al Banc de llibres.

BATXILLERAT

CALENDARI DE LLIURAMENT

Us comuniquem que el pròxim curs l’alumnat de Batxillerat entrarà a formar part del programa de banc de llibres gratuïts. Podeu consultar les instruccions ACÍ

Adjuntem un xicotet resum:

1r de Batxillerat.

Alumnat que cursa quart de l’ESO i que pertany al banc de llibres durant aquest curs 2022-2023. Continua en el programa de banc de llibres en el Batxillerat, sempre i quan entregue el lot corresponent a aquest curs. Podeu consultar ací quins eren els llibres d’aquest curs . LLIBRES 22/23

2n de Batxillerat.

Cal que l’alumnat entregue el lot de llibres de text complet de primer de Batxillerat.

I segons la seua situación cal que:

a)Alumnat que va ser participant en el curs 2021-2022, mentre cursava quart de l’ESO, serà automàticament participant en el banc de llibres de segon de Batxillerat en el curs 2023-2024.

b) L’alumnat que no va ser participant i vulga participar en el curs 2023-2024 haurà de sol·licitar la seua participació mitjançant la presentació en el centre de la corresponent sol·licitud.

Banc-de-llibres