CELEBREM AMB BICI

En la nostra classe de 1r,2n i 3r de primària tenim equips de nivell i equips internivell segons l'activitat que realitzem, cada membre té el seu càrrec i ha de complir la seua funció. L'avaluació d'aquest treball cooperatiu és complexa i li donem molta importància a la reflexió i valoració cada sessió.

Si l'equip treballa bé guanya "peñora" d'equip (una targeta que col·loca al seu panell), quan aconsegueix 3 "peñores" les canvia per un tap, que guarda al pot, i guanya un xicotet incentiu per a tota la classe (5' més de pati, 10' de lectura, 20' de jocs...) i si el pot s'ompli, la classe decideix un premi especial.

Aquest curs el premi dels taps de suro era doble; vindre un dia al col·le en pijama i eixir un altre dia a la via verda amb bici. Quasi a final de curs el pot es va omplir;
vindre en pijama no requeria preparació prèvia, no obstant això l'eixida amb bici s'havi d'organitzar. Vam haver de preparar els carnets d'ITB (Inspecció Tècnica de Bicicletes), passar la revisió de les bicis i donar la volta de rigor comprovant que teníem excel·lents ciclistes. Passàrem amb èxit la prova i vam poder realitzar l'eixida a la via verda d'Ulls Negres.

Va ser un matí fantàstic!

Piqueu ací per a ficar el vostre contingut