Jornada Empren Familia Hosteleria i Turisme

El dilluns 27 de maig, al CIPP FP Batoi, es va dur a terme la jornada Empren sobre l’emprenedoria en la família professional d’Hostaleria i Turisme.

Vam comptar amb la presència de tres professionals: Carolina, gerent d’El Pinar Gastronòmic a Banyeres de MariolaHugo Rico de la Carnisseria Orquín, i Omar Castañer, en representació de Torre de Cotes, tots dos ubicats a Alcoi.

L’objectiu clar era donar a conèixer al nostre alumnat el pas de les aules al món empresarial, ressaltant els seus grans beneficis personals i orgull professional, i motivar-los per formar part d’aquest apassionant salt al mercat laboral.

Des del nostre centre educatiu, agraïm a les tres entitats, a la Família d’Hostaleria i Turisme i a l’equip Empren per fer possibles aquests esdeveniments formatius directament vinculats amb la realitat més propera de la nostra localitat i comarca. Treballem cada dia per millorar en benefici de tots.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies