Visita dels IES Canónigo Manchón i IES Doctor Lluís Simarro al CIP FP de Batoi

Fa uns dies, el CIP FP de Batoi va tenir el plaer de rebre els representants de l’IES Canónigo Manchón de Crevillent i l’IES Doctor Lluís Simarro en el marc del projecte Imou-te. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la col·laboració i l’intercanvi de bones pràctiques entre els centres educatius.

Durant la visita, els docents dels centres visitants van poder conéixer en profunditat l’aplicació de gestió interna desenvolupada pel CIP FP de Batoi. Aquesta eina, dissenyada per optimitzar la gestió de la documentació i les tasques administratives del claustre, va captivar l’interés dels visitants. Les funcionalitats de gestió de planificacions, informes, actes de reunions i la seua interfície intuïtiva van ser aspectes especialment destacats.

Els representants dels IES Canónigo Manchón i IES Doctor Lluís Simarro Lacabra van valorar molt positivament l’experiència i van destacar la utilitat de les solucions presentades per al seu propi entorn educatiu. Aquesta trobada va ser una oportunitat d’aprenentatge i enriquiment per als centres visitants, que van emportar-se idees i estratègies aplicables a les seves institucions.

El CIP FP de Batoi agraïx sincerament la visita dels seus col·legues i espera seguir fomentant aquest tipus d’intercanvis en el futur dins del projecte Imou-te.