II Jornades d’intercanvi d’experiències en FPCloud

El passat 14 de maig es va celebrar al CIP FP Batoi, les II Jornades d’intercanvi d’experiències en FPCloud. L’objectiu principal d’aquestes jornades és fomentar l’intercanvi d’idees i experiències entre els assistents, promovent així la col·laboració i la innovació. A més de les ponències, les jornades també oferixen espais de networking.

Enhorabona als ponents per les seves presentacions i per compartir el seu coneixement i experiència. Gràcies a: Noelia Angel (DGFP), David Montalvà (DGFP), Jorge López (CIPFP Batoi), Roberto Bernabéu (IES Poeta Paco Mollà), David Martínez (IES Eduardo Primo Marqués), Toni Santos (CIPFP Batoi), José Marzà (CIPFP Batoi) i Lorenzo González (CIPFP Mislata).

A més a més, també vam comptar amb la presència d’Iñaki Bilbao (AWS) que ens va comentar sobre l’Aliança Tech Amazon-Generalitat Valenciana.

Voldríem agrair la col·laboració en l’organització de les jornades al CIP FP Batoi i al CEFIRE d’FP, i com no destacar l’esmorzar que ens va preparar el departament d’hostaleria i turisme del nostre centre.

Moltes gràcies a tots per vindre a Batoi