Ens tornen a visitar els membres de Xarxa Salut d’Alfafara

El passat 28 de març, vam tancar el projecte de col·laboració, per a aquest curs, amb Xarxa Salut d’Alfafara. Esta iniciativa impulsada per Pepe Fenollar Belda i patrocinada per l’ajuntament d’Alfafara pretén que les persones majors del poble mantinguen una vida activa i plena d’hàbits saludables.

Dins del projecte volien incloure la cuina com a eina dins d’aquestos hàbits i, se li va ocòrrer a Pepe, que una bona manera seria traçant una col·laboració amb nosaltres. La idea era disenyar uns menús basats en la cuina cassolana i de proximitat que foren equilibrats, nutritius i saludables. I això es el que hem fet tant la primera vegada que ens van visitar com en la segona.

Esta vegada vam fer un menú basat en la borreta, un plat tradicional que porta creílla, bacallar anglés i espinacs entre d’altres ingredients. Per completar el menú vam preparar una amanida amb ruca, poma i fruits secs com a aperitiu. A més ferem daurada amb colflor i de postres, teronja preparada.

La veritat es que va ser una jornada molt enriquidora per a ambdues parts ja que vam aprendre i van ensenyar a parts iguals. Esperem poder dur a terme este projecte en anys veniders ja que ens aporta uns intangibles que son difícils de ser aportats en el dia a dia de les classes diaries.