Taller de menjar saludable amb XarxaSalut d’Alfafara

El 7 de febrer, els alumnes de 2n de Direcció de Cuina junt als participants del projecte que es porta a terme a la veïna població d’Alfara, XarxaSalut, van elaborar un menú basat en el plat tradicional Olla de penques. Este plat el vam acompanyar d’una escalivada amb capellà i de postres, maduixes amb iogurt natural.

Com hem comentat es una iniciativa emmarcada dins d’un projecte que duen a terme la gent gran del poble on fan excurcions, jocs, etc., tot fomentant una vida saludable i activa.

Els alumnes i els veïns d’Alfafara s’ho van passar d’allò més be i van poder aprendre i ensenyar, cadascú, el que sabía, convertint-se, esta activitat, en una iniciativa molt enriquidora i motivadora.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies