Emmarcat dins de la programació de “Productes Culinaris”, mòdul de segon del Cicle Formatiu de Cuina i Gastronomía, s’ha de treballar cuina internacional. Integrant estos continguts amb el projecte UNESCO “ Sense fronteres = obrint ments” hem elaborat cinc menús temàtics internacionals. El primer que vam elaborar va ser un bufet basat en la gastronomia dels Estats Units. Després vam fer un menú basat en la gastronomia de Perú. Més avant vam preparar un menú basat en la gastronomia del nord de França i Flandes. Vam continuar amb un menú bufet basat en la gastronomia del Japó y Corea
i, per últim, vam fer un menú basat en la cuina del Marroc. Estos menús van ser menús creatius, es a dir, van ser els alumnes els que van investigar les gastronomies dels països i, a partir d’estes, van muntar els menús.
L’activitat va ser molt enriquidora ja que els alumnes han d’adaptar els seus sabers i pensaments a la cultura de cada un dels territoris treballats.