Visita al Celler de vi Las Virtudes i la Cooperativa Agrícola Villena

El passat dijous els CCFF de Cuina i Restauració varen visitar les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Villena i el Celler de vi Las Virtudes per a conèixer de primera mà el cultiu, tractament i distribució de verdures d’una de les empreses més punteresde la Comunitat Valenciana i també la elaboració d’una de les joies de la vinicoles alacantines com és el fondillón.

Volem agrair el exel.lent tracte amb el que han rebut al nostre alumnat. 

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies