Xarrada a l’escola: Ús de les tecnologies i protecció de dades.

Com altres anys, dins de l’àmbit del Pla Director, l’escola prepara junt amb el cos de la Guàrdia Civil unes xarrades sobre diversos temes que afecten l’alumnat i, per tant, les famílies. El tema sobre aquesta xarrada serà al voltant de l’ús de les tecnologies i la protecció de dades personals i digitals i de quina manera podem fer un bon ús d’elles sent coneixedors de tots els avantatges i desavantatges que podem tindre.

L’alumnat dels nivells de quart, cinquè i sisè tracta aquest tema en l’aula en diverses ocasions, i a més tindrà la xarrada en l’horari lectiu d’un expert que posarà en coneixement tots els avanços i els perills que podem tindre en l’ús de les tecnologies.

Per aquest motiu, fem una crida general a les famílies de la nostra comunitat educativa i de totes aquelles interessades a assistir i a ser partícips d’aquest tema tan important. Moltes vegades pensem que quan som adults ho controlem tot sobre l’ús de les tecnologies, o pensem tot allò que suposa el seu ús en els nostres fills i filles. Cal tindre i aprofitar moments per parlar i ser sabedors de nous coneixements o realitats per tal de ser conscients, bons usuaris i educadors de les tecnologies.

Per això, instem a la comunitat educativa a participar i ser part del control i l’evolució de les tecnologies en les nostres vides.

Us esperem el pròxim 20 de març, a les 18 hores, en l’aula polivalent del CEIP Pare Melchor (edifici de primària).