Dia de la diversitat cultural. Participa!

El divendres 24 de maig, tota la comunitat educativa celebrarem el Dia Mundial de la Diversitat Cultural. Per aquest motiu, necessitem la col·laboració de totes les famílies que vulgueu participar en l’activitat que es durà a terme eixe dia al centre. Ens agradaria que participàreu en diversos tallers on es treballen diferents aspectes tradicionals de les vostres nacionalitats, com ara balls, menjars, accessoris, tallers d’escriptura, jocs tradicionals…

L’horari dels tallers serà des de les 11.00 fins a les 13.30 hores, aproximadament. Els materials necessaris per a cada taller els proporcionarà el centre educatiu. Per inscriure’s, cal accedir al següent enllaç o posar-se en contacte amb el/la tutor/a.

Enllaç d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciAI2bT-sa1DyGYEsoJvW_fXnsZQzN-AffAzYzesFpn1DszA/viewform?usp=sf_link

A més a més, es pretén fer una exposició amb els objectes que les famílies pugueu aportar. Per exemple: vestits típics, lectures, decoració, fotografies, instruments musicals i més.

La vostra participació és necessària perquè aquesta siga una iniciativa enriquidora per als vostres fills i filles i per a tota la comunitat educativa, i poder compartir entre tots i totes, l’essència de cada cultura. Us esperem!