JORNADA: ODS. RECURSOS I EXPERIÈNCIES DE CENTRES SOSTENIBLES

Vos presentem la II jornada organitzada pel CEFIRE CTEM (Específic d’Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic), amb la col·laboració de la Universitat de València (Càtedra de Cultura Científica per a l’Emergència Climàtica) i la resta de la xarxa de CEFIREs. Es desenvoluparà el 7 i 8 de Maig de 16.00 a 20.00 hores en el Jardí Botànic de la Universitat de València. Inscripcions açí.

En aquesta ocasió comptarem amb la participació de nombroses entitats col·laboradores que desenvolupen una àmplia labor en el sector educatiu (Oceanogràfic, AEIOLUZ, Natura i Cultura, CEACV, Observatori del canvi climàtic, Véolo, Cerai, ONU, Justícia Alimentària i Càtedra de la UNESCO).

Coneixerem les possibilitats que ens ofereixen els projectes d’investigació i innovació educativa i les activitats iMoute per a treballar la sostenibilitat.

A l’Auditori Joan Plaza podrem assistir a conferències on se’ns oferiran recursos variats per a treballar els ODS a l’aula. També es presentaran els projectes que han desenvolupat els tres centres de la Comunitat Valenciana (CEIP Lope de Vega (Nules), IES Torre del Rei (Orpesa) i CEIP Joan XXIII (Catarroja)) que han sigut guanyadors del Reconeixement a Centres Educatius Sostenibles en l’àmbit educatiu (premi nacional del Ministeri d’Educació), l’IES Enric Valor (Picanya) (premi al seu Projecte Educatiu Cantina S3: saludable, sostenible i solidària per part de l’Organisme Autònom Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició, per la qual es concedeixen els XVII Premis Estratègia NAOS, edició 2023) i l’IES Porçons (Aielo de Malferit), seleccionat per a realitzar un projecte d’innovació i transferència ACORD (acció col·laborativa i recerca docent).

Les solucions al canvi climàtic basades en la naturalesa i els projectes d’innovació educativa i programes de mobilitat, juntament amb la visita al jardí i a les exposicions disponibles completaran la jornada quina assegurança serà de summa importància.

L’accés al Jardí Botànic durant el desenvolupament de la jornada serà per la porta d’entrada a l’Auditori Joan plaça, al carrer Beat Gaspar Bono.


Adjuntem el programa complet ací.

PROGRAMA-recursos-i-experiencies-centres-sostenibles-2