ACTUAL

sumari_refire1
portada_refire1_a
report_refire1
reportatge_text

La formació al llarg de la vida professional és un deure i un dret. La Subdirecció General de Formació del Professorat, a través de la Xarxa CEFIRE, s’ocupa de la planificació i de la certificació de les diferents accions formatives.

entrevistaf4f4f4

Encetem la secció de podcast de la revista REFIRE amb l'entrevista al Secretari Autonòmic d'Educació i Formació Professional, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, el senyor Miguel Soler.

Parlem amb ell sobre el model de convivència dels CEFIRE Territorials i Específics, que funciona des de 2017, i les funcions i perfil dels/les assessores. A més a més, reflexionem sobre l'oferta formativa, les modalitats, les necessitats dels centres i l'adaptació a la situació d'excepcionalitat que s'està vivint a causa de la crisi sanitària.

text_experiencies

Un somni, un repte, una realitat

Allò que va començar sent una il·lusió s’ha convertit ara en una realitat i, a més, en una realitat que tenim l’oportunitat de compartir: Essència, aquest és el nom de la nostra aula experimental de dos anys.

Llegir més

Transformant l’espai escolar

Iniciativa, formació, assessorament, es combinen en un projecte transformador que multiplica les possibilitats educatives dels espais escolars a través d’una intervenció d’aprenentatge-servei.

Llegir més

Activades i enxarxades per una FPA inclusiva

Els docents i les docents dels centres de FPA atenem l’alumnat adult tant en els aspectes formatius, com en els afectius i emocionals.

Llegir més

Projecte conviu. Pràctiques d’educació emocional i inclusiva

El Projecte Conviu, fonamentat en successius plans anuals de formació, revoluciona la manera com una comunitat educativa entén l’educació en les emocions, la inclusió i el treball cooperatiu.

Llegir més

Podcast: de l’escola al museu

L’elaboració d’audioguies per al Museu Valencià del Paper de Banyeres de Mariola per part d’estudiants de centres educatius és el primer projecte d’aprenentatge-servei d’aquesta naturalesa a la Comunitat Valenciana.

Llegir més

Biodiversari. Una reinvenció de l’experiència docent

Els grans reptes eco-socials als quals ens enfrontem requereixen d’una acció urgent i coordinada per a generar major resiliència en les comunitats locals i educatives.

Llegir més

Top of page

Refire

e-ISSN: 2792-8802

Edita

Generalitat Valenciana
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport
Secretaria Autonòmica d'Educació i Formació Professional

Av. Campanar, 32- 46015  (València)